Додик угостио предсједника Хрватске Милановића дан након “прославе” злочиначке акције Маестрал

Предсједник Хрватске Зоран Милановић, велики пријатељ Милорада Додика којег назива и својим савезником, данас у Јајцу слави „Маестрал“, акцију удружених снага ХВО и тзв. Армије БиХ, у којој су звјерски убијали и протјеривали Србе из Дрвара, Шипова, Јајца, Кључа, Мркоњић Града, Петровца и других мјеста. Дан након што се братски грлио са Додиком, Милановић слави злочиначку акцију против Срба, а на то „велики Србин“ Додик, наравно, ћути. „Велики Србин“ Додик је ништа друго до агент хрватских интереса.

Рекао је ово Бранислав Бореновић, лидер ПДП-а, коментаришући обиљежавање злочиначке акције „Маестрал“ у свјетлу савезничких односа на релацији Милановић-Додик.

– Не би било изненађење да је Милановић, пролазећи кроз Бањалуку на путу ка прослави монструозног обиљежавања свратио код свог пријатеља, партнера и агента Додика на једну „љуту“, да се још мало испричају и насмију. Не чуди ни од некога коме је хрватски мост витални српски интерес да другује са особом која је Србе називала шаком јада. Пристаје хрватском агенту Додику да грли оне који предсједнику Србије, г. Вучићу, забрањују посјету највећем српском стратишту, Јасеновцу – рекао је Бореновић.

Бореновић је поручио да ће Милановићева Хрватска још само двадесетак дана имати свог човјека да влада Републиком Српском:

– Коначно ће са власти отићи антинародни режим, а народу ће служити људи којима је прво и једино на уму интерес Републике Српске и њених грађана – поручио је Б ореновић.

 

 

 

 

 

ОЗНАКЕ:

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.