Честитка предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе

Предсједник Партије демократског прогреса, Бранислав Бореновић, присуствовао је у Бијељини обиљежавању Дана српског јединства, слободе и националне заставе. Том приликом Бореновић је рекао да је данашњи датум веома значајан за историју српског народа:

– 15. септембра давне 1918. године се освајала слобода и након страдања о којима је свијет причао, на овај дан наши преци су храбро, јединствено и непоколебљиво, са нашом тробојком у рукама, кренули у борбу за слободу, свој народ и своју отаџбину. Предсједник Републике Србије, г. Вучић, самом иницијативом за успостављањем овог празника показао је како се гради јединство око кључних тема од националног интереса – рекао је Бореновић.

Лидер ПДП-а је истакао увјереност да вријеме одређених подјела у Српској пролази и да ће будућа, нова власт Републике Српске знати како да се одговорно и озбиљно односи према свим будућим изазовима, те да ће борба за слободу, достојанство и правду у пуном облику бити остварена.

– Свим Србима, у Републици Српској, Србији и широм свијета упућујем искрену честитку поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе – поручио је Бореновић.

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.