“Безуспјешна фотомонтажа документа о наводном финансирању Јелене Тривић од стране Стејт Департмента, Милорад Додик биће пометен 2. октобра!” поручио је народни посланик Љубиша Крунић

– Најбољи показатељ дубоког очаја у којем се налази Милорад Додик због чињенице да ће 2. октобра бити, народским рјечником речено, пометен са политичке сцене, јесте прича и лоше фотомонтаже документа препуног грешака о наводном финансирању Јелене Тривић од стране Стејт Департмента – рекао је народни посланик и члан Предсједништва ПДП-а Љубиша Крунић.

Крунић каже да је потпуно јасно да је ово само покушај да се скрене са теме боравка предсједника Хрватске Зорана Милановића на Додиковом имању у Бакинцима, што је потврдио и сам Милановић, и то баш на дан када је у Јајцу одржана прослава поводом злочиначке акције “Маестрал” која је опустошила Дрвар, Шипово, Јајце, Петровац, Кључ и друге општине.

– Питам се колико ће још понижења овај народ морати доживјети од Милорада Додика да би се коначно почело причати о стварним проблемима грађана Републике Српске, о већим платама, пензијама, о томе да смо земља са највећом стопом корупције и слично. Док је Додик шверцовао цигарете, моји саборци и ја смо стварали Републику Српску, а касније је тај исти Додик уз помоћ НАТО тенкова дошао на власт и постао миљеник странаца који су му уз помоћ високог представника “очистили” пут да управо он буде њихов играч, што је остао до данас. То народ не заборавља – каже Крунић и истиче:

– Јелена Тривић биће неко ко неће праштати издају српског народа, неко на кога ће послије 2. октобра бити поносни прије свега борци, а њено родољубље и патриотизам, уз њено знање и честитост, учиниће да Република Српска поново буде достојна свих нас који смо је стварали – закључује Крунић.

 

ОЗНАКЕ:

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.