Бањалука је одлучила: ПОБЈЕДУ НАРОДА НЕ МОГУ ЗАУСТАВИТИ

– Цвијеће које сам добила поклонио ми је исти човјек који ми је поклонио цвијеће на протестима 2019. године након што је Лукач ударио Драшка, и тада ми је рекао “Бићеш предсједница Републике Српске“. И бићу, побиједићемо, биће то побједа народа! – рекла је кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић на завршном скупу ПДП-а, СДС-а и Листе за правду и ред у Бањалуци.

Тривићева је рекла да преносим и доносим гласове из Херцеговине, Романије, Посавине, Бирча, Мајевице, наше Крајине и свих крајева Републике Српске:

– И преносим вам: “Људи, побјеђујемо!” – рекла је Она.  

Каже да, када су ме питали како ће и говорили да ће бити прљава кампања, рекла је:

 – Пуцајте, ја се повући нећу ни милиметра. Ако имате хаубице, исучите на мене, опет се повући нећу. Ја се борим за Републику Српску – истакла је. 

Тривићева је навела да је ипак српски национални интерес за 21. вијек је мир.

– А Мирко Шаровић најбоље то зна. Глас за њега значи глас за искреног патриоту и човјека који ће добијати борбе за нас у Сарајеву. Ја сам рекла, побиједићемо корупцију. Побједа над корупцијом значи више инвестиција, више радних мјеста боље плате, пензије, да нам се људи враћају… И сломићемо рекет. А ако вас питају ко ће га сломити, ви реците “Јелена Тривић” – рекла је она и додала:

– Наша освета биће закон! Само по закону. Ко се о народ огријешио, по закону ће да одговара. Овај народ ће дочекати правду. Одужићемо се нашим борцима, имаћете онај ниво борачких додатка који ћемо са њима договорити, а који је реално изводив. Они су нама оставили нашу највећу побједу, Републику Српску. Политичка побједа 2. октобра биће тек почетак побједа за Републику Српску у миру. Побиједићемо за Српску без корупције, која има најбоље здравство и образовање. Наш највећи интерес је мир, стабилност и економски напредак. Да нас се више рађа и остаје овдје. Живјела Република Српска! – поручила је Тривићева.

– Бањалука и Бијељина ће однијети кључну побједу у нашој великој утакмици. Бране и Вукане бићемо заједно након 2. октобра да водимо Републику Српску, у бољу будућност. Небојша хвала ти на подршци. У дворани Борик односили смо велике побједе али ово је највећа посјета коју памтим у Борику – рекао је кандидат за српског члана Предсједништва Мирко Шаровић.

– Најхрабрија међу нама биће најбољи предсједник Републике Српске којег смо имали. Јелена, имаш подршку сваког СДС-овца у Српској. Мир и стабилност су наша наша политика и након 2. октобра водићемо Републику Српску у бољу будућност. На тај начин можемо да односимо побједе за Републику Српску – поручио је Шаровић.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.