СНСД броји последње дане на власти, народ им је окренуо леђа!

Десетоминутни прилог на тзв. Јавном сервису који обилије бруталним оптужбама на рачун руководства ПДП-а је школски примјер како функционише неки режим који је заробио институције.

Овакви прилози представљају класично цртање мета на чело, у овом случају руководству ПДП-а, а овакве бљувотине имају за циљ да изазову реакцију код грађана директно према појединцима који се наводе.

Милорад Додик, Жељка Цвијановић, али и РТРС ће морати да докажу своје измишљотине, а што, логично, неће моћи, у којима тврде да ПДП има везе са британским санкцијама. Такође, начин на који Велика Битанија функционише најбоље знају они, који су под протекторатом Педија Ешдауна дошли други пут на власт, након што је тај непријатељ српског народа ломио кичму СДС-у и ПДП-у. Кад се већ говори о Великој Британији, управо ће Додик, Цвијановић и њихови сарадници морати да објашњавају све око продаје обвезница Републике Српске на Лондонској берзи, односно колико су и на који начин појединци ту зарадили, а о чему ћемо ускоро изнијети доказе. Такође, о томе ко је издајник не треба се уопште полемисати: издајници су они који су изградњу хрватског Пељешког моста прогласили српским националним интересом, они који су Хрватској предали јасеновачку грађу, они који ћуте и ништа не раде док Хрватска гради одлагалиште нуклеарног отпада тик до наше границе, чиме угрожава здравље стотина хиљада наших грађана. Они су били и остали агенти интереса странаца, а непријатељи интереса српског народа.

Очигледно је да режим неће бирати средства да се обрачуна са опозицијом, па ће цртање мете на чело бити један од уобичајених метода, као и што ових дана пресуђене криминалце шаљу да пријете и покушају нас поколебати. Поручујемо им да смо спремни да све издржимо и да они броје своје последње дане и мјесеце на власти. Народ је окренуо леђа овој власти и то расположење неће промјенити овакве режимске подвале на тему патриота и издајника.

 

 

 

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.