http://pdp.rs.ba/zoran-savanovic-izabran-je-danas-za-predsjednika-savjeta-mladih-pdp-banjaluka/

Савановић, који је на мјесту предсједника Савјета младих ПДП-а замијенио Драшка Станивуковића, рекао је да ће Савјет наставити истим правцем којим је и до сада ишао, те да ће наставити добру сарадњу са Станивуковићем.

„Надамо се још бољим резултатима на наредним изборима, али и да ћемо на локалним изборима добити још више младих представника у Скупштини града Бањалука“, рекао је Савановић.

Предсједник ПДП–а Бранислав Бореновић рекао је да ће млади људи бити кључни носиоци програма обнове ове странке, те изразио задовољство што су они све више заинтересовани да буду дио политичких идеја и политика ове партије.

„Управо ће млади људи бити дио политичке стабилизације односа и спровођења политика које желе да сачувају улогу младих у друштву“, рекао је Бореновић новинарима након Изборне конференције Савјета младих ПДП-а Бањалука.

Бореновић је рекао да је ова конференција показала да су млади заинтеросавни да остану и граде Републику Српску, као мјесто гдје су једнаке шансе за све.

Драшко Станивуковић је изразио задовољство што је за три године, колико је руководио Савјетом младих ПДП Бањалука, реализовао више од 30 конкретних акција, петиција и иницијатива, којима је био циљ покрене снагу младих људи.

Повезане вијести:

ПДП РС