http://pdp.rs.ba/vucurevic-kandidat-za-gradonacelnika-szp/

Актуелни градоначелник Требиња Славко Вучуревић /ПДП/ кандидат је Савеза за промјене за ту позицију на предстојећим локалним изборима.

Вучуревић је рекао да у локалне изборе улази са идејом социјалне правде поштеног Требиња, која не смије зауставити привредни замах града.

Он је нагласио да је град у протекле четири године извршавао све своје обавезе, никоме није ништа дужан и најмање је задужена локална заједница у БиХ.

„Стојимо чврсто на својим ногама уз своје коалиционе партнере и тако морамо наставити, имамо визију, нећемо давати никаква лажна обећања“, каже Вучуревић.

Промоцији су присуствовали предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић, почасни предсједник ове странке Младен Иванић, предсједник НДП-а Драган Чавић, народни посланик из СДС-а Вукота Говедарица, те представници СРС Републике Српске из Херцеговине, Покрета за Требиње и Пензионерске странке.

Бореновић је рекао да је Вучуревић симбол човјека који воли свој град и који улаже у Требиње.

„За ове четири године је показао колико може да уради и у наредне четири има пуни капацитет да Требиње направи модерним развијеним центром овог дијела Републике Српске“, истакао је Бореновић.trebinjeSZP2

Иванић је рекао да је Вучуревић у протекле четири године радио за Херцеговину и Требиње и да може да се поноси резултатом.

Чавић је нагласио да је Предсједништво НДП-а одбило захтјев требињског одбора ове странке да имају свог кандидата за градоначелника.

„Јасно смо рекли да ћемо у Требињу подржати заједничког кандидата за градоначелника Славка Вучуревића“, навео је Чавић.

Говедарица је рекао да избор Вучуревића није немоћ СДС-а, већ демократска и политичка ширина странке, јер сматрају да је он најбољи канидат Савеза за промјене у овом моменту.

trebinjeSZP1

Повезане вијести: