http://pdp.rs.ba/vuchurevi-stvara-se-atmosfera-potchin/

Јавне трибине Савеза за промјене, на којима је представљен кандидат за градоначелника Требиња Славко Вучуревић и носиоци листе ПДП за одборнике у Скупштини општине Требиње, одржане су синоћ у требињским мјесним заједницама Граб и Горица.

Скупове је подржало неколико хиљада људи, који су, у одласку са једног на други скуп, са више од 600 аутомобила, формирали колону дугу око 10 километара.

“Нису они случајно вријеђали и омаловажавали борце, нису случајно дјецу бораца који су стварали Републику Српску називали копиладима, нису случајно ускраћивали борачка права и пензије часним људима, јер је то  вид потчињавања, да народ пузи и да се ствара атмосфера у којој ће група људи окупљена око Милорада Додика владати Републиком Српском”, истакао је актуелн и градоначелник Вучуревић.

Увјерен да је величанственост скупа већ показала ко је на Зупцима апсолутни побједник, кандидат за градоначелника Славко Вучуревић рекао је да се Зупци стотинама година сагињали нису, па неће ни у овој, како каже, најтежој политичкој борби њега самога, али и његовог родног Граба и цијелог Требиња.

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно