http://pdp.rs.ba/vuchurevi-niko-ne-e-plachkati-trebine/

На трибини Савеза за промјене, одржаној у требињском Дому младих, пред више стотина чланова и симпатизера, Срђан Мискин, кандидат за одборника из Покрета за Требиње открио је присутнима да га задњих десетак дана чланови СНСД-а вуку за рукав нудећи му све што му треба. Одговорио им је „да му не треба ништа, сем чиста образа“.

Небојша Рудан, независни одборник у скупштини града, духовито је указао на све негативне стране републичке власти и предсједника републике и дао свесрдну подршку актуелном градоначелнику Славку Вучуревићу.

Зоран Анђушић, кандидат за одборника Партије Демократског Прогреса, посебно је осудио недавни наступ високопозиционираног члана СНСД-а Благоја Шупића, једног од извршних директора Електропривреде. Између осталог подсјетио је да је Шупић скоро све чланове своје породице запослио на добро плаћеним мјестима у јавним установама, док је он, по својим ријечима „дао приоритет породицама палих бораца и ратним војним инвалидима“.

Милан Грубач, кандидат за одборника СДС-а, у негативном контексту се осврнуо на посјету предсједника републике Милорада Додика Требињу.

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић упознао је присутне са свим оним што је актуелна власт постигла али и са са чињеницом да је посљедњих дана у енергетском сектору запослено 27 осуђеника и чланова њихових породица. Нико више никада неће пљачкати Требиње, истакао је Вучуревић.

Присутнима су се обратили и Бранислав Кешељ, кандидат за одборника ПДП-а и СДС-ов кандидат Илија Станковић.

Повезане вијести:

ПДП