http://pdp.rs.ba/vuchurevi-ne-mogu-dezerteri-zajedno-s/

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић оштро је осудио, на трибини у Хрупјелима, републичку власт и локални СНСД и позвао грађане да 2.октобра дају свој глас Савезу за промјене „за слободу и просперитет Требиња.

„Не могу они спотаћи народ, не може ситни ни крупни криминал онемогућити напредак Требиња, не могу дезертери да се изнесу са борцима и не може човјек прљавог образа стајати наспрам онога чији је образ чист”, истакао је Вучуревић.

На трибини Савеза за промјене, у име ПДП-а, присутнима се обратио кандидат за одборника Бошко Пикула указавши на погубну политику републичке власти. Пикула је рекао да је опозиција на локалном нивоу у протекле четири године искористила све ресурсе да би оборила актуелног градоначелника.

Представници других партија Савеза за промјене саопштили су да је приоритет побољшање квалитета живота и безбједности грађана, унапређење пословног амбијента привлачењем страних инвеститора и отварање нових радних мјеста, уређење градских саобраћајница, паркова и дјечјих игралишта.

Повезане вијести: