http://pdp.rs.ba/umjesto-svojim-stanem-rk-boska-se-b/

Невјероватно је до које мјере је управа Робне куће „Боска“ огрезла у СНСД-ову политику, да су, умјесто да се баве економијом и стањем у својој кући, сада почели да пишу и политичка саопштења за јавност, са садржајем диктираним из њихове политичке партије.

Управо чињеница да су ПДП-ови посланици на сједници Народне скупштине РС гласали за Владин приједлог о приватизацији даје нам апсолутно за право да тражимо одговорност управе РК „Боска“ и све детаље у вези са приватизационим уговором.

Зато поново питамо – гдје је уопште уговор о приватизацији, да ли је испоштован, јесте ли обманули Народну скупштину РС и шта сте урадили по основу обавезе за емитованих 15 милиона КМ обвезница које је Република Српска, под веома сумњивим и ризичним околностима, купила након приватизације, што је исказано у налазу Главне службе за ревизију.

С обзиром на повлаштен положај, могли сте бар дио средстава издвојити за куповину респиратора за бебе у Клиничком центру Бањалука и тако показати друштвену одговорност и свијест, а не грамзивост и себичност.

Чињеница је да сте и нас, као и грађане Републике Српске, обманули и да ћете због тога одговарати. Ако се и послије овога наставите бавити политиком, умјесто стањем у коју се налази реномирана бањалучка робна кућа, предлажемо да име РК „Боска“ промијените у име РК „СНСД“.