http://pdp.rs.ba/u-petrovu-ochekujemo-najboli-rezultat/

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак рекао је да је циљ ПДП-а да на предстојећим локалним изборима направи најбољи резултат до сада, што ће се 2. октобра догодити и у Петрову.

Он је на предизборном скупу те странке изразио очекивање да ће досадашњи начелник Петрова Озрен Петковић поново бити изабран на ту функцију.

„Мала мјеста попут Петрова заслужују већу пажњу него до сада и ПДП ће му ту пажњу посветити у будућности“, поручио је Црнадак.

Носилац одборничке листе ПДП-а за Скупштину општине Петрово Младен Томић рекао је да ПДП жели напредак општине Петрово и изразио очекивање да ће ПДП остварити добар резултат и поред тога што у изборном процесу за СО Петрово учествују бројне странке.
Он је рекао да Петрово мора боље и да је „релативно задовољан до сада урађеним“.
Томић је поручио да још много тога мора да се направи, првенствено обданиште, мост на ријеци Спречи према Доњој Ораховици, аутобуско стајалиште и неки путеви.

„Ми тражимо да се на радна мјеста постављају способни, а не подобни, што показује и податак да никога, иако смо били на власти, нисмо удомили ни запослили у општинској администрацији или јавним предузећима“, рекао је Томић.

На предизборном скупу ПДП-а у Петрову представљена је одборничка листа ПДП-а и подржан заједнички кандидат за начелника Озрен Петковић.

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно