http://pdp.rs.ba/tsvijanovi-i-shpiri-patriote-na-bate/

С обзиром да СНСД-ови потпредсједници Жељка Цвијановић и Никола Шпирић константно износе бесмислене оптужбе на рачун српских представника у институцијама Босне и Херцеговине оптужујући их за издају националних интереса и јачање БиХ на штету Републике Српске, Савјет младих ПДП-а жели да се јавно обрати грађанима РС.

Наиме, желимо да подсјетимо Жељку Цвијановић и Николу Шпирића да нисмо заборавили да су своје најближе сроднике запослили у институцијама Босне и Херцеговине. Поред неколико хиљада образованих и незапослених младих људи, њихови сродници су добили посао у Електропреносу и безбједносним структурама Босне и Херцеговине. Сав овај апсурд раскринкава врх СНСД-а којима је лични интерес и непотизам далеко испред интереса српског народа и Републике Српске.

Напади који иду према Савезу за промјене у погледу прозивки за издају су само покриће за панику која је настала губитком функција на БиХ нивоу, и страх од процесуирања криминалних радњи.

Aко су Жељка Цвијановић и Никола Шпирић истински непријатељи Босне и Херцеговине нека прво њихови најближи сродници напусте радна мјеста у институцијама Босне и Херцеговине. А пошто то неће урадити показаће се да су управо њих двоје ,, Патриоте на батерије”.

Повезане вијести: