http://pdp.rs.ba/tsrnadak-u-vukosavlu-nastavlamo-rasti/

Потпредсједник ПДП Игор Црнадак изјавио је у Вукосављу да очекује да ПДП настави континуитет добрих изборних резултата, те нагласио да је сигуран да ће након локалних избора 2. октобра поново бити на власти у овој општини.

– Задовољан сам што је ПДП са странкама из Савеза за промјене у 95 одсто градова и општина Републике Српске изашао са заједничким кандидатом за градоначелника и начелника, међу којима је и Вукосавље – рекао је Црнадак на трибини ПДП-а на којој је представљен кандидат за начелника општине Саша Катанић и програм Партије за изборе 2. октобра у овој општини.

Црнадак је изразио наду да ће ПДП-ов кандидат Саша Катанић, кога подржавају странке Савеза за промјене, побиједити и без подршке странака окупљених око СНСД-а у Вукосављу.

Он је рекао да је листа ПДП-а за Скупштину Вукосавља добра и да очекује одличне резултате који ће гарантовати останак странке на васти и наредне четири године.

Кандидат за начелника општине Вукосавље Саша Катанић рекао је да ће, уколико буде изабран, његови приоритети бити одређивани у договору са представницима мјесних заједница, организацијама и удружењима, као и у директном контакту са грађанима.

– Немам намјеру обећавати оно што што са сигурношћу не могу извршити – рекао је Катанић и навео да су за њега приоритети које треба одмах након избора реализовати – отварање амбуланте породичне медицине у Вукосављу, уклањање дивљих депонија, изградња инфраструктуре, покретање привреде и пољопривреде као предуслова за запошљавање, прије свега, младих у овој изразито неразвијеној, малој општини у Републици Српској.

Повезане вијести: