http://pdp.rs.ba/tsrnadak-u-srptsu-srpska-urushena-ekonom/

Говорећи пред више од 500 мјештана Лијевче поља на завршној трибини Савеза за промјене у Разбоју код Српца министар иностраних послова у Савјету министара БИХ Игор Црнадак поручио је да је РС урушена економски изнутра и да нам зато треба побједа над СНСД-ом не само у 39 општина у којима Савез за промјене има власт него тај број треба повећати и додати Бања Луку као највећу побједу на изборима 2. октобра.

Црнадак је поручио да је 9. јануар важнији од референдума и да ће се он што се тиче чланова ПДП славити вјечно, а народ је прошле недјеље показао мудрост и дао одговор Бакиру Изетбеговићу а не Милораду Додику.

Момчило Новаковић, посланик у Парламентарној скупштини БиХ рекао је да су сваки избори од завршетка рата до данас били историјски али ови 2. октобра ће посебно носити тај предзнак јер ће режим СНСД-а отићи у историју.

Заједнички кандидат за начелника општине Србац Ранко Недић представио је свој програм економског опоравка општине и позвао грађане да подрже њега и листу СДС-а али уколико су у дилеми свакако нека подрже некога са листе ПДП или НДП јер ћемо само удружени зауставити суноврат у којем се општина Србац налази.

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно