http://pdp.rs.ba/tsrnadak-u-doboju-na-okruglom-stolu-sa-l/

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак најавио да ће Савјет министара БиХ и друге институција на нивоу БиХ снажније помоћи Добоју у његовом привредном развоју, посебно у приступу фондовима ЕУ и другим унилатералним фондовима који се отварају након стицања статуса кандидата за чланство БиХ у ЕУ.

Он је рекао да ће у Добоју до краја године бити организована међународна инвестициона развојна конференција којој ће присуствовати представници влада региона и привредници, како би се послала нова слика о Добоју.

Црнадак, који је у Добоју присуствовао округлом столу са локалним привредницима, рекао је да су га локални привредници упознали о проблемима који се, између осталог, односе на функционисање привреде, просторно планирање и урбанистички развој.

Црнадак каже да је задовољан радом добојског одбора ове партије, да очекује добар изборни резултат, најавивши своју максималну подршку у даљем раду тог одбора.

Носилац градске листе ПДП-а Слободан Васиљевић рекао је да је на данашњем састанку са привредницима указано на проблеме у вези са добијањем повољних банкарских кредита, радом контролних инспекцијских органа, лошем амбијенту пословања и лошем односу локалне заједнице према привредницима.

Округли сто са локалним привредницима, који је одржан у хотелу „Парк“, организовао је добојски одбор ПДП-а.

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно