http://pdp.rs.ba/tsrnadak-pdp-na-palama-ochekuje-odlichan/

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак очекује да ће ова партија остварити сјајан резултат на Палама на предстојећим локалним изборима и да ће остати једна од најјачих партија у овој општини.
„Очигледно је да ћемо остати дио власти на Палама и да ћемо заједно са грађанима наставити да развијамо овај град“, рекао је Црнадак на шеталишту на Палама, гдје су чланови ове странке дијелили промотивни материјал и разговарали са грађанима. Он каже да је дошао на Пале како би дао подршку кандидату СДС-а за начелника општине Миодрагу Ковачевићу, додајући да се увјерио да су грађани Пала уз ПДП и Савез за промјене. Црнадак је рекао да се Савез за промјене спрема за тријумф на локалним изборима и да је побједа на Палама саставни дио тога.
Генерални секретар ПДП-а Мирослав Брчкало рекао је да и скуп показује да је ПДП на Палама спреман за предстојеће изборе.
„Разговарамо са грађанима, подносимо извјештај о урађеном у претходном периоду. Упркос тешким ситуацијама у којима је општина функционисала имамо се чиме похвалити, јер смо највећи дио својих обећања у протеклом мандату испунили“, рекао је Брчкало и додао да очекује да ће општински одбор ПДП-а на Палама остварити најбоље резултате у Републици Српској. Он каже да би ПДП био задовољан када би на Палама имао више од садашњих пет одборника.

Ковачевић је рекао да СДС већ десетак година има добру сарадњу са ПДП-ом, што је довело до тога да општина Пале буде једна од најстабилнијих, да има сталне инвестиције и да ће 2018. године бити проглашена за једну од незадужених општина у Српској.
Носилац листе ПДП-а за одборнике у скупштини Пала Ненад Вуковић рекао је да ова странка има најбољу листу кандидата за одборнике и да ће постићи најбољи резултат на предстојећим изборима од оснивања партије до данас. Он је позвао све политичке партије да се боре програмима и да не воде негативну кампању.

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно