http://pdp.rs.ba/tsrnadak-ne-postoji-toliko-ogavna-rije/
Пошто у српском језику не постоји тако ружна и огавна ријеч која може да опише Луку Петровића, послије избора ћемо покушати да је смислимо како бисмо могли да је користимо када говоримо о том СНСД-овом „господину“.

Ово је за Херцег ТВ рекао потпредсједник ПДП и шеф дипломатије БиХ Игор Црнадак коментаришући синоћње скандалозне оптужбе Петровића на његов рачун на трибини у требињском насељу Горица.

„То што Лука Петровић прича у Требињу никога не чуди, јер га сви знају. Није чудно ни то што долази из СНСД, јер је то странка људи који промовишу примитивизам, некултуру, бахатост и највећи могући простаклук“, рекао је Црнадак.

Он је поручио да је и то један од разлога због којих је вријеме да дефинитивно оду са политичке сцене, а Петровићу је поручио да ће он изборе изгубити.

„Чим завршимо с тим  2. октобра, прелазимо на сљедећи задатак, а то је да њега одмакнемо од Електропривреде  РС, јер тамо прави страховиту штету за Републику Српску и страховит неред. Чујем да га зову „мистер 30 посто“. Не знам да ли је то баш тачно, јер сам чуо да проценат који узима себи из разних уговора прелази чак и 40 одсто“, рекао је Црнадак.

Црнадак каже да су му Требињци испричали да је Петровић човјек који није пријавио ни смрт рођене тетке да би примао њену пензију.

„Замислите само да вас неко такав хвали, то би тек био проблем. То што сам од неког таквог добио увреде, то је знак да сам на добром путу“, рекао је Црнадак.

На питање да ли ће тужити Петровића, Црнадак је рекао да апсолутно не намјерава да се бави њиме, јер је то особа коју, кад покушате да је опишете ријечима, можете само да жалите.

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно