http://pdp.rs.ba/tsrnadak-kotor-varosh-najjache-uporishte/

Котор Варош наше упориште

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак рекао је данас да је Котор Варош најјаче упориште ове странке од њеног оснивања, што ће потврдити предстојећи локални избори.

Црнадак је нагласио да програм који нуди ПДП гарантује бољи живот становника Котор Вароша у наредне четири године, као и да ће од 3. октобра Савез за промјене кренути са привлачењем страних инвеститора.

– Евидентно је већ сада да ће наш кандидат Зденко Сакан бити нови начелник Котор Вароша, а наша листа имати највише одборника у локалном парламенту – нагласио је Црнадак, који је присуствовао почетку кампање Општинског одбора ПДП-а на тргу у Котор Варошу, гђе ова странка има кандидата за начелника општине и заједничку одборничку листу са НДП-ом.

СзП одговорно

Кандидат ПДП-а за начелника општине Котор Варош Зденко Сакан рекао је да ће Савез за промјене након избора преузети пуну одговорност за управљање овом локалном заједницом, те навео да ће његови приоритети у раду бити подршка инвеститорима, младима, спортским колективима, институцијама културе.

Сакан је истакао да очекује огромну подршку од грађана којима ће се у наредних мјесец представити на најбољи начин, те напоменуо да неће обећавати нереалне ствари и да се живот у Котор Варошу може побољшати само заједничким радом.

Носилац одборничке листе ПДП-НДП за Скупштину општине Котор Варош Раденко Чупић очекује да ПДП задржи осам одборника у новом сазиву локалног парламента, чиме би задржала статус најјаче политичке партије.

Повезане вијести: