http://pdp.rs.ba/tsentralna-tribina-szp-u-trebinu/

На централној трибини Савеза за промјене одржаној у препуној спортској дворани „Милош Мрдић“ у Требињу, Видомир Бегенисиц, предсједник ГО СДС-а, поручио је окупљенима да ће и наредне цетири године Савез за промјене водити бригу о обичном човјеку, и као и 2012. Године и оправдати повјерење које им је указано.

 

Побједа Славка Вучуревића није само побједа Требиња него и велики пораз СНСД-а, рекао је, између осталог, носилац листе Покрета за Требиње Момчило Бодирога.

 

Говорећи о предсједнику РС Милораду Додику, Небојша Вукановић, лидер Странке за правду и ред, се осврнуо на, како каже, пропаст требињског Новотекса и 700 породица које су остале без хљеба, да би како тврди Вукановић, Додик остао на власти.

 

Члан предсједниства БиХ Младен Иванић, пружио је подршку требињском Савезу за промјене, истичући да Требиње изгледа много другачије него прије четири године, захваљујући актуелном градоначелнику Славку Вучуревићу.

 

„Велико ми је срце и поносан сам на вас и на све оно сто сте издржали, све притиске и све пријетње и одлучили да и убудуће ваш градоначелник буде Славко Вучуревић“, порука је предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића.

 

Требиње има образ и Требињци нису на продају, истакао је предсједник СРС РС, Младен Босић.

 

  1. октобра морамо гласати за себе, за своју част и за своју породицу, позив је градоначелника Требиња са завршне трибине Савеза за промјене, на којој су се присутнима обратили и потпредсједник НДП-а Крсто Јандрић, те Дарко Матијашевић, генерални секретар СРС РС и носилац листе ПДП-а у Требињу Љубиша Крунић.

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно