http://pdp.rs.ba/tribina-u-ostroj-luci/

На трибини ПДП у Оштрој Луци, на којој се окупило неколико стотина грађана, почасни предсједник ПДП Младен Иванић рекао је да је, као неко ко је рођен у овим крајевима, изузетно заинтересован да ПДП у Оштрој Луци оствари добар резултат на изборима.

Иванић је дошао да пружи подршку кандидату за начелника Оштре Луке Ради Топићу и кандидатима за одборнике у овој општини.

„Увјерен сам да ће Раде Топић бити нови начелник Оштре Луке и да ћемо онда заједно, јер јако добро сарађујемо, он овдје у Оштрој Луци, а ја преко међународних институција, учинити пуно тога да Оштра Лука на крају његовог мандата буде пуно боља него што је данас, а у побједу сам потпуно сигуран“, рекао је Иванић.

Кандидат ПДП-а за начелника општине Оштра Лука Раде Топић рекао је да је његов циљ да се буџет за пољопривреду увећава сваке године за 20 одсто и да врати људе који су напустили ову општину.

Топић је рекао да је највећи проблем укидање малих домова здравља као услов тек одобреног кредита ММФ-а и да је приоритет да се очува Дом здравља у Оштрој Луци.

Повезане вијести:

ПДП