http://pdp.rs.ba/tribina-szp-u-srptsu/

У србачком Дому културе одржана је централна трибина Савеза за промјене којој су присуствовали предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић, предсједник СДС-а Младен Босић, те потпредсједник НДП-а Крсто Јандрић.

У свом говору предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић осврнуо се на пустош коју је оставила владавина СНСД у читавој Републици Српској.

„Открили смо 150 афера  и утврдили да је опљачкано 3 милијарде марака, а за те паре могли смо изградити 200 вртића, исплатити 2 пута веће пензије свим пензинерима у Српској у задње 2 године, свакој мајци са четворо и више дјеце исплатити просјечну плату од 820 КМ у последње 4 године и запослити бар 20 000 нових радника  у привреди“, рекао је Бореновић и додао:

„Исто тако поносан сам на кадрове ПДП-а који су на сваком кораку освјетлали образ и показали способност, честитост и одговорност у раду. Примјер за то је Дом здравља Србац гдје је директор успио да исплати све плате и доприносе и да послује позитивно. У Републици Српској ПДП има само 5 директора Домова здравља и сви послују позитивно. То је још један разлог да вјерујете људима из ПДП и да  им 2 октобра дате свој глас“, закључио је Бореновић.

Великом броју грађана Српца који су се окупили у Дому културе обратили су се и носиоци листа странака Савеза за промјене, као и кандидат за начелника Ранко Недић.

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно