http://pdp.rs.ba/talic-jasnije-i-cvrsce-krenuti-u-promjenu-vlasti/

Предсједници бањалучких градских одбора СДС-а Предраг Вулин, ПДП-а Зоран Талић и НДП-а Драган Талић изразили су опредјељење за заједничку сарадњу у предизборној кампањи на предстојећим изборима, на којима ће имати заједничког кандидата за градоначелника Бањалуке.
Предсједник Градског одбора ПДП-а Зоран Талић рекао је да су ове три политичке партије (СДС, ПДП и НДП), које су носиоци стуба Савеза за промјене, договориле да „још јасније и чвршће крену у промјену власти у Бањалуци“.

„У Савезу за промјене смо се договорили да у наредном периоду направимо заједнички програм и платформу коју ћемо понудити грађанима Бањалуке, те одржати низ трибина гдје ћемо показати да смо јасна алтернатива овом стању у којем се сада налазимо“, рекао је Талић.

Он је додао да су политичке партије завршиле изборне програме, који ће се у наредном периоду ускладити како би Савез за промјене имао заједничка рјешења за проблеме грађана.

Према његовом мишљењу, вријеме је да се понуде квалитетна рјешења за проблеме. Талић је рекао да ће се ускоро знати и конкретно име заједничког кандидата за градоначелника Бањалуке на предстојећим изборима.

Повезане вијести: