http://pdp.rs.ba/tali-snsd-prepisao-plan-od-pdp/

СНСД је на данашњој конференцији за новинаре практично потврдио да је њихова партија након 16 година оставила џумбус у граду и да су апсолутно уништили и обезвриједили инвестиције, финансије, просторно планирање и привреду у Бањалуци.

Представили су данас план за развој Бањалуке који је практично преписан од Партије демократског прогреса, који смо ми као „Програм за бољу Бањалуку“ представили на Конвенцији у априлу ове године.
Увођење градског архитекте, на чему данас инсистира кандидат СНСД за градоначелника Бањалуке Игор Радојичић, уз градског менаџера у врху је представљених приоритета ПДП и то зато да би спријечили даљње бахаћење СНСД који је за 16 година власти у граду направио хаос.

На ПДП-овом „Програму за бољу Бањалуку“ мјесецима је радило десет стручних радних тијела са више од стотину стручњака из разних области.

СНСД је данас најавио и реорганизацију бањалучке градске управе, а ПДП подсјећа да је 2012. године, за вријеме њихове власти, Главна служба за ревизију јавног сектора констатовала да је само те године 50 пута промијењен правилник о систематизацији, што јасно показује на који начин ова партија реформише град буџетским новцем.

ГО ПДП Бањалука
Зоран Талић, предсједник

ПДП БЛ