http://pdp.rs.ba/sve-odluke-u-vezi-sa-nato-savezom-donijeli-su-kadrovi-snsd/

Све одлуке које су на нивоу БиХ икад донесене у вези са НАТО савезом – донијели су их кадрови СНСД. Иако СНСД властите неуспјехе покушава да оправда нападајући друге, чињеница је да је, рецимо, захтјев за чланство у НАТО савезу потписао управо њихов функционер Небојша Радмановић. Такође, подсјетићемо да је актуелни савјетник предсједника Републике Српске Ана Тришић-Бабић, док је била замјеник министра иностраних послова БиХ, била и шеф групе са сарадњу са НАТО и у више наврата изјављивала да би БиХ имала корист од НАТО.

Такође, СНСД је, иако критикује рад судова БиХ, директно омогућио афирмацију тих истих судова. СНСД је својим апелацијама и покретањем спорова судовима БиХ само дао легитимитет и тиме Републику Српску довео у стање да судови одлучују о војној имовини.

СНСД се хвали својим ауторитетом док су били у заједничким институцијама, а ми их питамо: гдје су те силне корисне одлуке које су донијели када је у питању војна имовина?

Нема нити једне одлуке која иде у корист Републике Српске и зато се данас баве искључиво пребацивањем одговорности са сопствених неуспјеха.

Партија демократског прогреса

Повезане вијести:

ПДП