http://pdp.rs.ba/starcevica-se-ne-plasi-rezima/

У бањалучкој мјесној заједници Старчевица одржан је величанствен предизборни скуп, који су заједнички организовали локални мјесни одбори ПДП-а и НДП-а. Била је то до сада најбоље посјећена јавна трибина ПДП-а у овој предизборној кампањи, а присуствовало јој је више од 800 људи, чиме су грађани ове мјесне заједнице показали да се не боје пријетњи владајућег режима и да су спремни снажно подржати промјене.

У таквој, побједничкој атмосфери присутним грађанима су се обратили Драган Чавић (кандидат СЗП за градоначелника), Бранислав Бореновић (предсједник ПДП-а), Младен Иванић (почасни предсједник ПДП-а), те кандидати ПДП-а и НДП-а за одборнике.

Од ПДП-ових кандидата за одборнике говоре су одржали Зоран Талић (носилац листе и предсједник Градског одбора ПДП), Новак Петровић и Милка Аћић (домаћини скупа из МО Старчевица), те Ђуро Ожеговић.

Још једном се потврдило да симпатизери ПДП-а свим срцем подржавају заједничког кандидата за градоначелника Драгана Чавића, што се могло видјети по овацијама које је добио.

Српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић је искористио прилику да се захвали присталицама НДП-а, које су својом подршком прије двије године омогућиле његов тријумф на изборима и додао да ће он и присталице ПДП-а на овим изборима знати да узврате подршку.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић је истакао одлучујућу улогу Бањалуке и њене највеће мјесне заједнице Старчевица на предстојећим изборима, од којих зависи будућност Републике Српске. Нагласио је да је чврсто увјерен у побједу.

Носилац листе ПДП-а Зоран Талић рекао је да је небрига о МЗ Старчевица велика срамота локалне власти у Бањалуци, прије свега због њихове неспособности да испуне обећања о изградњи нове основне школе и вртића, који су овом насељу неопходни.

Кандидат ПДП-а и предсједник МО Старчевица, Новак Петровић се у емотивном говору захвалио својим комшијама на великој подршци и чврсто обећао да ће одборници ПДП-а у градској скупштини свом снагом да се боре да ова мјесна заједница више никада не буде запостављена од стране градске власти.

Повезане вијести:

ПДП

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно