http://pdp.rs.ba/snimak-sabora-pdp-danas-na-atv-i-elta-te/

Снимак са 7. Сабора Партије демократског прогреса одржаног 28. новембра у Бањалуци биће емитован данас на Алтернативној телевизији у 16.40 часова.

Такође, атмосферу и извјештај са Сабора можете погледати вечерас и на Елта телевизији у 20.40 часова, као и сутра у 17.30 часова.

На Сабору ПДП Бранислав Бореновић изабран је за новог предсједника Партије демократског прогреса, умјесто досадашњег лидера Младена Иванића који остаје њен почасни предсједник.

Након 7. Сабора ПДП-а, Бореновић је рекао да ће основни циљеви ПДП у наредном четворогодишњем раду бити економски опоравак, одлучна борба против корупције и криминала, заустављање одумирања нације – подстицање повећања наталитета у Српској.

На сабору су изабрани и нови чланови Главног одбора, Надзорног одбора и Статутарне комисије, усвојен је Статут ПДП, те Програмска опредјељења и Декларација о принципима дјеловања Партије демократског прогреса.

Свечану атмосферу на Сабору употпунили су бројни гости, колеге из Савеза за промјене, министарка за европске интеграције Србије и члан ГО Српске напредне странке Јадранка Јоксимовић, а видео-поруком се обратио предсједник Европске народне партије Џозеф Дол.

Како је било на 7. Сабору ПДП погледајте данас на АТВ и ЕЛТА телевизији.