http://pdp.rs.ba/skup-pdp-a-u-mili-ima/

Предсједник ПДП Бранислав Бореновић рекао је на скупу у Милићима да је срамота да из малог града који има буџет од преко 5 милиона марака, грађани свакодневно заувијек одлазе и поручио да су промјене неопходне, што ће се десити 2. октобра.

Бореновић је такође подсјетио да ПДП јесте за референдум, али из патриотских разлога, за разлику од СНСД и Милорада Додика, који то раде искључиво због предизборне кампање.

Предсједник ОО ПДП Милићи и носилац одборничке листе ПДП Милојица Лалић рекао је да се Милићани морају одупријети притисцима и да ће 2. октобар показати да више страха нема.

Предсједник регионалног одбора ИЈ 7 и кандидат за начелника Шековића Драган Галић рекао је да ће 2. октобар показати да је цијела Српска зрела за промјене које ће се десити 2018.

Трибини је присуствовало око 150 грађана, уз доста додатних подршке грађана, који због страха од губитка радних мјеста нису могли да се придруже.

На скупу је представљена листа ПДП за Милиће и дата подршка заједничком кандидату Савеза за промјене за начелника Бранку Стјепановићу, који се обратио учесницима скупа.

Повезане вијести:

ПДП РС