http://pdp.rs.ba/skandalozno-obra-ane-luke-petrovi-a/

Партија демократског прогреса згрожена је синоћњим увредама кандидата СНСД за начелника Требиња Луке Петровића на рачун потпредсједника ПДП Игора Црнатка, које је је изазвало овације међу присутним СНСД-овцима на јавној трибини у насељу Горица.

Када би се ПДП јавности обраћао рјечником Луке Петровића, могли бисмо да га назовемо и опишемо управо онако како га називају Требињци: „Гвидо (по сличности са глумцем из серије „Нијесмо ми од јуче“, који није претјерано интелигентан) и неморална појава са најнижег дна која је годину дана примала пензију мртве тетке, јер није пријавио њену смрт“.

И када би наставили да говоримо рјечником Луке Петровића, назвали би га „вехабијом кратких хлача, тендер-ефендијом, мистером 30 посто (колико тражи да му се исплати за сваки нелегално договорени износ), требињском wc шољом…“

Међутим, ПДП сматра да кориштењу таквог, вулгарног рјечника и дискриминаторском исмијавању било које врсте, коју је Петровић примијенио, у фер политичкој борби нема мјеста.

Зато тражимо од Петровића и СНСД, чији је генерални секретар, да се хитно извине Партији демократског прогреса и потпредсједнику Игору Црнатку лично.

Очекујемо да то уради и Радован Вишковић, потпредсједник СНСД и народни посланик, који је за вријеме скадалозних увреда на бини стајао раме уз раме са Петровићем, без било какве реакције.

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно