http://pdp.rs.ba/shekovi-i-spremni-za-nedjelu-novi-nache/

Шековићи су вечерас у Дому културе јасно поручили – Драган Галић и ПДП у недјељу увече славе побједу!
Шековићи ће у наредне четири године, са Галићем на челу, показати да знају да направе развијену општину, а помоћ му је обећало комплетно руководство ПДП-а, које је дошло вечерас да га подржи.

Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а рекао је да у Шековићима сигурно побјеђујемо и да је зато завршна трибина остављена за посљедње вече, јер ће то бити најслађа побједа.
„Увјерени смо да ћете, због младих и будућности, бирати Галића и ПДП. Бирамо ове године између мафије и нормалног живота. Хоћемо нормалну државу, нормалну Републику Српску!“, закључио је Бореновић.

Младен Иванић, српски члан предсједништва БиХ и почасни предсједник ПДП-а рекао је да је Драган Галић вриједан и упоран човјек који шта зацрта, то и уради.
„Зацртао је развој и то ћете и добити“, поручио је Иванић.

ШЕКОВИЋИ ПОБЈЕЂУЈУ СА ГАЛИЋЕМ И ПДП

На завршној трибини у Шековићима, кандидат за начелника ове општине Драган Галић представио је своје приоритете након што 2.октобра буде изабран за начелника. Основни Галићев приоритет је запошљавање, да свака породица за почетак има бар једног запосленог члана. Такође, потребно је увести рад и ред у Општину, да се укине пракса одласка са радног мјеста прије завршетка радног времена.

„Стратегије и програме развоја нећемо радити само у току изборних година, као што други раде да би ушићарили понеки глас. Радује ме јединство унутар Савеза за промјене и знам да ћемо заједно повести Шековиће на прави пут. У недјељу сигурно побјеђујемо! “, рекао је Галић.

Игор Црнадак, министар иностраних послова БиХ и потпредсједник ПДП-а се нашалио и изазвао овације.
„Пошто Додик кад се врати из Русије прича по Српској да их је Путин поздравио, а никад Путина нисмо чули, и ја вама тврдим да ме, кад сам кренуо из Њујорка, Бан Ки Мун ме повукао за руку и рекао: Чујем да идес у Шековиће, поздрави их и реци Галићу да побиједи! Гласате и за ову листу вриједних и честитих људи.“, рекао је Црнадак и додао да ће новом руководству Шековића помоћи при довођењу страних инвеститора.

Мирослав Брчкало, генерални секретар ПДП-а каже да је коалиција на власти опустошила Српску.
„Зато сам срећан што ће Галић бити начелник. Он је вриједан човјек и знам да искрено воли Шековиће“, изјавио је Брчкало.

Предсједник ОО СДС Шековићи Снежан Сокић сигуран је у побједу Драгана Галића.
„ Људи из ПДП у Шековићима и руководство ове партије мени нису само колеге, него пријатељи. А пријатељи су увијек ту једни за друге“, рекао је Сокић.

ПДП