http://pdp.rs.ba/samo-zlobnitsi-ne-priznaju-promotsiju-s/

Посљедњи коментари тзв. аналитичара РТРС-а Гостимира Поповића потврђују да се ради о незналици и злобном човјеку, који је препун мржње према ПДП-у још од времена када смо га спријечили да постане министар одбране РС, јер је био и остао потпуно некомпетентан и склон нечасним радњама.

Само болесни умови могу тврдити да Бањалуци не требају велики мећународни политички догађаји као што је конференција министара иностраних послова која је одржана у четвртак и да је Бањалука од тога имала само штету.

Жалосно је да на јавном сервису међународну политику коментарише особа која никада у животу није путовала даље од Игала и чији је ментални склоп ограничен на оцрњивање политичких противника његовог господара Милорада Додика.

Поповић је љубоморан и исфрустриран јер је овај догађај донио промоцију и афирмацију Бањалуци и Републици Српској, омогућио највишим европским функционерима да се лично увјере да у Српској живи народ са европским духом, а за све то заслужни су кадрови из Републике Српске у Савјету министара, на челу са Игором Црнатком, потпредсједником ПДП-а.

ПДП наставља са борбом за јаку и економски снажну Републику Српску, а ликови попут Поповића само су подстрек да побиједимо мрачне и корумпиране структуре које за ситне паре купују разне „поповиће“.