http://pdp.rs.ba/raspusteni-odbori-pdp-u-4-opstine/

Потпредсједник ПДП-а Славиша Марковић изјавио је да ће због лоших резултата на локалним изборима данас бити распуштени општински одбори ове партије у Власеници, Пелагићеву, Вукосављу и Билећи, а у наредних 10 дана и градски одбори у Бањалуци, Добоју, Приједору и Зворнику.

„Нисмо у наведеним општинама и градовима задовољни изборним резултатима. У наредних 10 дана донијећемо мјере и одговарајуће санкције за градске одборе ПДП-а у Бањалуци, Добоју, Приједору и Зворнику“, рекао је Марковић новинарима у Бањалуци након сједнице Главног одбора ПДП-а.

Он каже да је ПДП реалативно задовољан изборним резултатима, али да морају бити направљени одређени искораци да би био бољи резултат на општим изборима 2018. године.

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак рекао је да је за сваку осуду најава лидера СНСД-а Милорада Додика да ће, како је навео, „бити сачињене `црне листе`“, те то што је дао „налог Влади Српске да не сарађује са општинама гдје СНСД није побиједио“.

Према његовим ријечима, због тога ће сутра у 12.00 часова у Бањалуци представници Савеза за промјене одржати састанак и заузети одговарајући став.

Повезане вијести:

ПДП