http://pdp.rs.ba/prvi-susret-beba-doboj-2015/

У недјељу 13. септембра са почетком у 16 часова одржаће се први “Сусрет беба” Добој 2015.

Организатори манифестације која ће бити одржана у градском парку истичу да “‘Сусрет беба’ организује с циљем да се нагласи важност породице као основног елемента сваког друштва”.

“Позивају се маме, тате, баке, деке и остали да са дјецом дођу у градски парк да прославе љепоту породице и уживају у заједничким активностима.”, додаје се у позивници организатора.

Ову манифестацију организује Форум жена Партије демократског прогреса Добој уз подршку Удружења породица са четворо и више дјеце “Будућност 4” и Хуманитарне организације “Срби за Србе”.

Они истичу да манифестација неће имати било какве везе са политичком промоцијом и додају да су се на организацију исте одлучили с обзиром на чињеницу да је Добој један од ријетких градова у Републици Српској у којима локална власт не организује манифестацију овог типа.

“За све бебе рођене у периоду од 13. септембра 2013. године до 13. септембра 2015. потребно је приликом регистрације донијети на увид здравствену књижицу како би се могли евидентирати подаци о дјетету. Током дружења биће изабрано трочлано предсједништво у саставу најмлађег и најстаријег учесника/це смотре, те учесника/це са највише браће и сестара. Поред беба до двије године старости у спортско-рекреативном дијелу програма ће учествовати дјеца од 3 до 6 година, а ту су и такмичарски изазови за маме и тате.”, додају организатори.

Програм почиње у 16 часова дочеком и регистрацијом беба. У 17 часова слиједи свечано отварање “Сусрета беба”, а након тога је на реду спортско-рекреативни дио програма у ком се очекују такмичење у пузању, плесу, трке тата са бебама у колицима и трчање по старосним групама. На крају манифестације биће проглашени побједници и додијељене награде.

Повезане вијести:

Leave a Comment