http://pdp.rs.ba/pozivamo-dodika-da-se-smiri/

Саопштење за јавност

  

Позивамо Милорада Додика да се смири, како би бар мало сачувао дигнитет институције предсједника Српске.

Евидентно је да се Додик погубио у свакодневним коментарима, a страшно је да је у својим неконтролисаним медијским иступима био спреман и да изговори чак и да је опредијељен да питање истрага ратних злочина може да остане у Сарајеву.

Само да би организовани криминал, корупција и прање новца остали под његовом контролом у правосуђу Републике Српске, Додик је спреман да Србима, осумњиченим за ратне злочине, Сарајево настави да пресуђује десетине година затвора.

Како би скренуо пажњу са истражних радњи, краха референдумске приче и катастрофалне економске ситуације у Српској, Додик тргује и причом о механизму координације.

Ако већ сваки дан не силази са ТВ екрана, позивамо га да објасни грађанима Српске гдје су паре из буџета, зашто су дугови у здравству већи од пола милијарде КМ, зашто дјеца погинулих бораца немају посао и штрајкују глађу, а борци пријете враћањем одликовања.

Опозиција би могла да ликује због количине Додикових изговорених глупости, које сваким даном постају све веће. Ипак, ПДП-у је стало да Српска, у коју се сви кунемо, остане достојанствена, јер су њени грађани то заслужили.

Зато позивамо предсједника Републике Српске Милорада Додика, ако није у стању да грађанима објасни зашто лоше живе – да бар заћути.

 

    Бања Лука, 24. фебруар 2016. године                                                              

                                                                                                       Информативна служба ПДП-a

visiSUDfinal

 

Повезане вијести: