http://pdp.rs.ba/poziv-za-ucesce-u-programu-politicke-akademije-pdp/

Партија демократског прогреса позива све заинтересоване на учешће у трећој генерацији Политичке академије ПДП-а. У програм се могу пријавити кандидати са пребивалиштем на подручју Републике Српске без обзира на политичко искуство и страначку припадност.

Политичка академија Партије демократског прогреса проводи програм едукације младих политичких лидера који је организован кроз претходне двије успјешно организоване генерације полазника.

Циљ Политичке академије ПДП-а јесте да кроз озбиљан процес селекције заинтересованих кандидата прво изабере најквалитетније кандидате, а да потом кроз организацију модула на којима предају еминентни стручњаци из домена политике, политичког маркетинга, економије, бизниса и других друштвених области обезбиједи учесницима Политичке академије стицање конкретних и практичних знања и вјештина којима ће унаприједити себе, али и ширу заједницу у којој живе и дјелују.

Програм Треће генерације Политичке академије ПДП-а је образовни циклус намјењен лидерима и професионалцима млађе генерације из различитих сектора друштва (политика, привреда, невладин сектор, медији и сл.). Охрабрујемо да се пријаве кандидати који су спремни да непрестано раде на себи, односно да усавршавају и себе и своју околину. Подстичемо оне кандидате који имају лични, стручни и професионални кредибилитет и став, јер су то основне вриједности које у свом раду његује и сама Политичка академија ПДП-а.

Програм Треће генерације ПА састоји се од четири дводневна (субота-недјеља) модула, који ће се одржавати у различитим мјестима Републике Српске. Модули ће бити организовани у посљедњем кварталу текуће и првој половини наредне, 2018. године.

Трошкове организације и учешћа полазника сноси Политичка академија ПДП.

Пријаву и мотивационо писмо можете послати електронском поштом на адресу prijave@pa.pdp.rs.ba , путем наше фејсбук странице www.facebook.com/PDPRSrpska , као и поштом на адресу Политичка академија Партије демократског прогреса, улица Првог крајишког корпуса 130, 78000 Бања Лука.

РОК ЗА ПРИЈАВУ ЈЕ 10.09.2017. године

Повезане вијести:

ПДП РС