http://pdp.rs.ba/pdp-ugljevik-obiljezio-krsnu-slavu/

Oпштински одбор /ОО/ Партије демократског прогреса у Угљевику данас је ломљењем славског колача и пригодним ручком за чланове и симпатизере обиљежио крсну славу Воздвижење Часног Крста-Крстовдан.
Предсједник ОО ПДП-а Угљевик Драгомир Секулић истакао је да је ова странка константно у успону када је ријеч о локалном новоу али и у Републици Српској.

„Константно нам расте број чланства, већину нашег одбора чине млади људи. Учествујемо у Скупштини Угљевика са два одборника и заједно са СДС, СРС РС, СП, ПУС чинимо скупштинску већину“, рекао је Секулић новинарима.

Кум славе био је начелник општине Угљевик Василије Перић који је честитао крсну славу коалиционим партнерима уз жељу да и у наредном периоду буду снажан ослонац локалне власти у овој подмајевичкој општини.

Слави је поред бројних чланова и симпатизера присуствовао потпредсједник ПДП-а Славиша Марковић рекавши да ова странка броји велики број младих људи који дају додатни мотив за добар резултат и коначну побједу Савеза за промјене на наредним Општим изборима.

„Очекујем да одборници ПДП у Угљевику и у наредном периоду буду конструктиван дио власти и да заједно са начелником Василијем Перићем учине ово мјесто још љепшим и бољим“, рекао је Марковић.

Повезане вијести: