http://pdp.rs.ba/pdp-uglevik-obilezhio-krsnu-slavu/

Општински одбор ПДП-а Угљевик ломљењем славског колача у присуству чланова, симпатизера и званичника странке обиљежио је крсну славу – Крстовдан.

Слављу је присуствовао почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић који је након резања славског колача честитао крсну славу члановима и симпатизерима, те рекао да ће након локалних избора ПДП добити још већи значај и велику подршку грађана Угљевика.

„Очекујем да ће ПДП након локалних избора бити  снага која ће одлучивати којим ће правцем Угљевик даље ићи“, рекао је Иванић новинарима.

Он је изразио увјерење да ће кандидати ПДП за одборнике СО Угљевикк добити велику подршку Угљевичана.

Угљевик препознаје рад ПДП-а

Крсну славу честитао је носилац листе ПДП-а за Скупштину општине Угљевик Драгомир Бато Секулић и истакао је да млади људи прилазе нашој партији и да је евидентно да је ПДП у успону.

„Поносам сам што могу истаћи да је ПДП у успону и да је то тренд широм Републике Српске. Овдје у Угљевику смо заједно са начелником Василијем Перићем радили и градили. Присуством у великом броју на слави партије и на нашим предизборним скуповима народ Угљевика показује да је препознао партију која ће и даље чинити окосницу власти“, рекао је Секулић.

Повезане вијести:

ПДП

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно