http://pdp.rs.ba/pdp-u-raste-znachaj-u-doboju/

Почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић оћењује да ће након локалних избора ова партија бити једна од важнијих у Добоју, без које се неће моћи креирати одборничка већина у градској Скупштини.

„Градски одбор ПДП-а у Добоју је ојачан. Овдје има доста нових, али и искусних људи увјерен сам да ћемо поново вратити стари сјај који је ПДП некада имао у Добоју, овај пут на чвршћим и снажнијим основама“ рекао је Иванић након обиласка Градског одбора ове партије у Добоју.

Носилац одборничке листе ПДП-а у Добоју Слободан Васиљевић каже да ова странка у изборе улази спремно, кадровски ојачана.

„ПДП у Добоју није био осам година у власти и не носи дио одговорност за тренутно лоше стање у овој локалној заједници“, наводи Васиљевић.

Уласком у локалну скупштину, што је, како наводи, већ извјесно, одборници ПДП-а ђеловаће конструктивно и развојно за град Добој.

Васиљевић је најавио да ће Иванић данас посјетити и традиционалну манифестацију „Дан чаја“, која се организује на Озрену, а посвећена је берби траве иве.

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно