http://pdp.rs.ba/pdp-trazi-od-mup-a-da-ispita-slucaj-upotrebe-helikoptera-u-privatne-svrhe/

Клуб посланика ПДП у Народној скупштини Републике Српске затражио је данас од министра унутрашњих послова РС Драгана Лукача да испита случај употребе хеликоптера у власништву Републике Српске у новогодишњој ноћи.

Јучерашњи наводи из Хеликоптерског сервиса РС не поклапају се са доказима, фотографијама и снимцима које је фолк пјевачица Светлана Ражнатовић објавила на друштвеним мрежама прије слијетања у Бањалуку, као ни са њеним телевизијским изјавама непосредно послије новогодишњег наступа. Очигледно је да је случај ”хеликоптер” занимљивији и сложенији него што се претпостављало, због чега очекујемо да МУП РС испита све наводе.

”Тражимо да МУП РС истражи ко је дао налог за лет, колико је трајао лет и да ли је био пријављен надлежним институцијама.

Цијенимо да бисте доста одговора могли да потражите код предсједника Републике Српске, под чијом директном надлежности је овај хеликоптер, а стицајем околности пјевачица је долетјела на наступ управо у ноћни клуб у власништву људи блиских Милораду Додику.

Посебно је занимљиво то што је, након што је афера ”хеликоптер” испливала у јавност, пјевачица демантовала све изјаве које је првобитно дала у јавности. Очигледно је да у случају хеликоптер има доста нејасних ствари и да ће МУП РС испитати овај случај и што прије упознати јавност са резултатима”,

наводи се у питању Клуба посланика ПДП упућеног министру унутрашњих послова Драгану Лукачу.

Повезане вијести:

ПДП РС