http://pdp.rs.ba/pdp-prijedor-predstavio-svoje-kandid/

ПДП Приједор у налету!

Градски одбор ПДП Приједор је 4.9. у ресторану Пети неплан одржао скуп за памћење! Преко 500 чланова и симпатизера ПДП-а је исказало своју подршку и дало замах кампањи за локалне изборе 2. октобра 2016. године.

Поред упознавања са кандидатима за одбоорнике у Скупштини града Приједор, гости су били у прилици да упознају са основним политикама и смјерницама дјеловања ПДП Приједор које ће у дјело спровести њени будући представници у институцијама локалних власти.

Младост и амбиција!

Носилац листе ПДП-а, госп. Далибор Грабеж је упознао присутне са чињеницом да листу ПДП-а за овојесење изборе чини чак 23 лица који се први пут ангажују политички.

„Ово је листа која је јако млада али и амбициозна. Након транзиције коју је ПДП извршио на врху, ми смо у Приједору такође подмладили и освјежили Градски одбор. То нам даје за право да се поносимо како смо дио најмлађе и најпрогресивније политичке снаге у Републици Српској“ рекао је Грабеж.

Скуп је показао и неупитно јединство Савеза за промјене, што је аплауз којим је дочекан заједнички кандидат ове коалиције за начелника града Приједора, госп. Душан Берић.

Отворимо врата Приједора!

„Много посла нас чека. Много се лоше праксе накупило ових година у начину како се води наш Град. Оно што сам ја себи и нама задао као циљ јесте, између осталог, довођење страних инвеститора и отварање врата Приједору за људе из вана. Отјерали смо све, сви нас заобилазе! Не смијемо то себи више дозволити!“ поручио је Берић.

Уз госте и пријатеље из НДП-а и Српске радикалне странке, скупу је присуствовао и потпредсједник Партије демократског прогреса и министар иностраних послова БиХ, господин Игор Црнадак.

Наше вријеме тек долази!

„ПДП се подмладио и реорганизовао. Тиме смо показали зрелост, снагу и храброст. То нас не плаши, напротив! Очекујемо најбољи резултат ПДП-а у историји, како у Републици Српској, тако и у Приједору!“ рекао је Црнадак.

Овим се захваљујемо свим пријатељима, симпатизерима и суграђанима који су употпунили овај наш догађај, и дали нам за право да вјерујемо како од 2. октобра ПРИЈЕДОР МОРА БОЉЕ!!

Повезане вијести: