http://pdp.rs.ba/pdp-pita-premijerku-sta-ste-radili-10-godina/

Осим увреда које, чим се огласи потпредсједник ПДП и министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак, свакодневно преко јавног сервиса и националне агенције пласира премијерка Републике Српске Жељка Цвијановић, никако да добијемо јасан одговор – зашто СНСД за 10 година власти на нивоу БиХ није урадио ништа да буде исплаћен клириншки дуг.

Премијеркине увреде показују само да она има комплекс од свакога ко није у њеној странци, а направи потез у интересу Републике Српске, па је у посљедње вријеме на удару њених комплекса и неконтролисаних увреда министар Црнадак.

Логично је да, осим увреда, ни она ни њене страначке колеге немају смислен одговор на питање шта су радили у заједничким институцијама 10 година јер су се све то вријеме бавили само преносом надлежности и запошљавањем родбине и пријатеља.

Поново питамо премијерку шта су радили 10 година у заједничким институцијама и зашто нису завршавали послове који су у интересу грађана. Претпостављамо да ће и овај пут, јер није у стању сама да одговори, одговор јавности у њено име послати тзв. стручњаци преко агенције Срна.

Повезане вијести:

ПДП РС