http://pdp.rs.ba/pdp-ochekuje-nas-trijumf-u-han-pijesku/

Листа Партије демократског прогреса са новим људима и новом енергијом у Хан Пијеску спремна је да преузме одговорност у овом граду. Сигуран сам да ће и ПДП и кандидат Савеза за промјене за начелника Хан Пијеска побиједити!

Ово је на данашњој трибини у Хан Пијеску, на којој се се окупило неколико стотина грађана, поручио почасни предсједник ПДП Младен Иванић.

„Ово је јака листа, нови тим људи који је спреман да се ухвати укоштац са стварним проблемима. Подржите ПДП и кандидата Савеза за промјене за начелника Хан Пијеска Милана Боровину“, рекао је Иванић.

На трибини Савеза за промјене, којој су присуствовали и лидер СДС Младен Босић и генерални секретар ПДП Мирослав Брчкало, представљени су кандидат за начелника, те одборничке листе ПДП и СДС.

Генерални секретар ПДП Мирослав Брчкало рекао је да конкурент за начелника кроз злоупотребу шуме и других природних ресурса, на све начине покушава да се домогне власти.

„Грађани су то препознали и сасвим је извјесно да нас 2. октобра чека тријумф, и ПДП и Савеза за промјене и да 3. октобра градимо бољи Хан Пијесак“, поручио је Брчкало.

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно