http://pdp.rs.ba/pdp-bijeljina-proslavila-krsnu-slavu/

Градски одбор ПДП-а Бијељина прославио је данас крсну славу Богојављење, а у чину ломљења славског колача учествовали су предсједник странке Бранислав Бореновић, предсједник бијељинског ПДП-а Славиша Марковић и градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да Градски одбор ове странке у Бијељини има озбиљну будућност, да има шта да понуди грађанима, те да ПДП има квалитетне људе, енергију и визију како треба да изгледа Бијељина, Семберија и Република Српска.

Он је додао да опредјељење овог одбора да сваке године прославља своју крсну славу Богојављење показује како се поштује традиција и како се односи према кључним вриједностима српског народа.

Марковић је овом приликом рекао новинарима да је 18 година рада ове странке доказ да ПДП води озбиљну и континуирану политику, те да је мало политичких партија у Републици Српској које се могу похвалити оваквим јубилејом.

„Посебно ме радује присуство јако великог броја чланова, симпатизера и пријатеља ПДП-а, што је доказ да ПДП у Бијељини и Републици Српској ужива велико повјерење грађана“, рекао је Марковић.

Он је навео да је ово и прилика када ПДП сумира учинак из претходне године, те напоменуо да је ова странка на протеклим локалним изборима у Бијељини остварила најбоље резултате и да са СДС-ом чини стабилну скупштинску већину.

Данашњој свечаности присуствовали су и потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак, те начелници општине Угљевик и Лопаре, Василије Перић и Радо Савић.

 

Повезане вијести:

ПДП РС