http://pdp.rs.ba/pdp-banja-luka-talic-poslednji-moze-nekog-da-optuzuje-on-je-prevario-birace/

Градски одбор ПДП Бањалука одбацује последње нападе Зорана Талића, предсједника Скупштине града Бањалука, на одборника ПДП-а Драшка Станивуковића, до којих долази само због тога што су Станивуковић и ПДП разоткрили позадину именовања новог шефа кабинета предсједника Скупштине.

Зоран Талић је последњи човјек који треба некога да оптужује, јер је управо он преварио своје бираче и све Бањалучане који искрено желе промјене у граду, те је само за свој лични интерес прешао на страну режима који води СНСД.

Талић је поново обмануо грађане Бањалуке када је рекао да је његов нови шеф кабинета Малобабић „пристао да дође да ради у Скупштину града за мању плату него у претходној фирми“. Према изворима Градског одбора ПДП Бањалука, бруто плата новог шефа кабинета Зорана Талића била је 2036 КМ у предузећу „Стандард“, а његова нова плата у градској управи сада износи 3586 КМ, плус топли оброк и превоз, што значи да је Талићев пријатељ прешао у Скупштину града на скоро дупло већу плату.

Градски одбор ПДП поздравља покретање свих нових инвестиција у Бањалуци, али је недопустиво да се неко ко је запосленик „страног инвеститора“ запошљава у градску администрацију, јер прави страни инвеститори треба да отварају нова радна мјеста, а не да своје запосленике ухљебљују у градску администрацију, на трошак буџета Града Бањалуке.

Такође, недопустиво је да највиши градски функционери обмањују грађане Бањалуке, не говоре истину и јавности саопштавају лажне податке о важним питањима из области функционисања градске власти.

Градски одбор Партије демократског прогреса Бањалука

Бањалука, 10. септембар 2017.

Повезане вијести:

ПДП РС