http://pdp.rs.ba/pdp-banja-luka-radojicic-da-rijesi-problem-grijanja-pocne-borbu-protiv-gradjevinske-mafije-u-gradu/

Радна група за реорганизацију Партије демократског прогреса у Бањалуци позвала је на синоћњој сједници градоначелника Бањалуке Игора Радојичића да се посвети рјешавању проблема гријања и борби против грађевинске мафије.

У Бањалуци је у току најгора сезона гријања у историји града, градско земљиште се свакодневно отима, превоз и друге услуге поскупљују. Позивамо градоначелника Бањалуке да се посвети овим и другим животним проблемима умјесто прављењем нове марионетске политичке структуре и лобирањем за превлачењем одређених одборника из других политичких партија, саопштено је послије сједнице Радне групе ПДП.

НОВИ ЧЛАНОВИ – ПОДРШКА ОПОЗИЦИОНОЈ ПОЛИТИЦИ

Радна група спроводи активности на оснаживању партије у овом граду и успостављању система одговорности за свако бирачко мјесто, те што снажније дјеловање у граду. Циљ ПДП-а је да на сљедећим изборима буде једна од најснажнијих партија у Бањалуци, а велико интересовање и значајан број нових чланова у посљедње вријеме доказује подршку политици ПДП, која остаје чврсто на опозиционом курсу и наставља борбу за бољи живот у нашем граду.

 

Бања Лука, 06. фебруар 2017.
Информативна служба
ПДП-a

Повезане вијести:

ПДП