http://pdp.rs.ba/pale-primjer-odgovornog-rada-i-simbol/

ПДП очекује добар изборни резултат у општини Пале и да и након локалних избора, 2. октобра буду дио власти у овој локалној заједници, поручено је са централне, импресивне трибине ове партије на Палама.
Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић истакао је да су Пале симбол Републике Српске, а Општински одбор ове странке у Палама симбол ПДП-а и примјер одговорног рада.
„ПДП Пале ће показати и послије 2. октобра како се води град!“, поручио је Бореновић.

Почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић позвао је све становнике Пала и Републике Српске да гласају истичући да је сваки глас важан и да сваки глас одлучује.
Говорећи о предстојећем референдуму о Дану Републике Српске, који ће бити одржан 25. септембра, Иванић је најавио да ће чим прођу локални избори прву ствар коју ће урадити бити да се законом уреди да је 9. јануар празник Српске.
„Он ће се славити, њега нико овдје жив не може забранити“, рекао је Иванић и поручио да ће 9. јануар остати празник.

Носилац листе ПДП-а Ненад Вуковић рекао је да ће представници ПДП-а у наредном периду радити да Пале буду још љепше и боље мјесто за живот, а посебно да ће радити на равномјерном развоју општине, стварању услова за запошљавање, изградњи и опремању садржаја за дјецу те другим пројектима за добробит локалне заједнице.

Шеф посланичког клуба ПДП у НСРС Мирослав Брчкало рекао је да Пале знају бирати и да је сигуран да ће ПДП добити подршку и 2. октобра.

Кандидат „Савеза за Пале“ за начелника општине Пале Миодраг Ковачевић истакао је да се Пале могу похвалити да су у претходне четири године вратиле 6,5 милиона КМ дуга и да је на подручју општине инвестирано шест милиона КМ.

Најављујући да ће 2018. године Пале прогласити незадуженост, као програм за наредни мандат он је навео пет политика – Пале мјесто домаћина, Пале велико градилиште, Пале фабрика, Пале туристичка дестинација и Пале срећно дјетињство.

На трибини су представљени кандидати ПДП за одборнике у СО.

Повезане вијести:

ПДП