http://pdp.rs.ba/otvoreno-pismo-milana-svrake/

Коме смета снажан ПДП у Градишци? Кога ми то угрожавамо у Градишци?

Можда само онима које смо искључили из Партије, јер су правили странку у странци зарад својих интереса па су урушили и друге партије које су их примиле у своје редове? „То је коров који се лако прима“ рекао сам то водећим људима у тим партијама и обистинило се!

И не мислим да је СДС ослабио искључењем тих и још неколико људи, напротив, добио је! Јер ти су људи отишли на другу страну, опет зарад својих интереса. И ево их опет искористише поштене и чисте људе на својој листи за личну математику да би и наредне четири године општина Градишка била талац њихове похлепе.

То су људи без стида, без образа, огрезли у политичком безобразлуку и траже за себе још, а увијек им је мало било. А чему? Ни свјесни нису јер нико ниста са собом понио није, а у тудјем се није науживао!

У одбору ПДП у Градишци нема лопова, нема тајкуна, постоји жеља за искреним напретком и помоћи и ако икако у овој држави несто може људски и поштено, можда због тога сметамо!

Мој имовински картон дајем на увид свом народу, нека га носи ко хоће и гдје хоће, немам чега да се стидим, јер живим као сваки грађанин наше Српске. Са кредитима, исшекивањем плате и страхом за сутра и своју и нашу дјецу. Моје дијете нема посла у установи у којој сам тридесет година, гдје се поништава сав мој допринос здравству у Градишци, јер сам пред собом и пред Богом чист, све зарадио са својих 10 прста и сви који ме добро знају, а много их има и знају да је тако!

А то што зарађујем ништа није више од било ког посланика у Градишци, чак и мање од осталих јер нисам професионални посланик. Злоба која проистиче из летака који су два пута дијељени у Градишци постоји вјероватно зато што не продајем радна мјеста, што нисам у дилу са добављачима, што не тражим новац за операције и лијечење болесника, никад! Јер то не иде уз мене!

Ја сам одговоран човјек пред својим суграђанима, породицом, пријатељима! Нема новца за који бих образ продао! Вјерујте ми може се и овако живјети ! И много мирније него што ви живите, господо, за које сматрам да ћете ускоро бити мрачна прошлост Градишке, лажљива и неизмјерно подла, чините што мислите да требате!

Милан Шврака вам очигледно пуно смета јер га стално блатите лажима у које ни сами не можете вјеровати! Памет и мудрост вас је побједила иако сте дрско упадали у суд. На крају, опет сте изгубили спор у ком је доказано да сте нелегално хтјели да узурпирате власт у Градишци и увели општину у до сад невиђену кризу! И зато вам је крив Милан Шврака!

Поносан сам на 23 мјесеца у Дому здравља у ком су уплаћене све обавезе према радницима, плате редовне и порези и доприноси плаћени, смањена дуговања према добављачима и Фонду. Оставио сам пун револвинг од 30 0000КМ за редовну исплату плате радницима, нову амбуланта у Дубравама, што вас боли јер  сте и тај пројекат хтјели да угасите.

Амбуланта у Орахови је добила нови кров уз помоћ становника и средствима Дома здравља, уређени су јој зидови, простор климатизован, пројектна документација за нову амбуланту завршена са свим потребним дозволама и предата као пројект у јапанску амбасаду.

Помогао сам коме сам могао без било каквог условљавања, као човјек! Вама је то непојмљиво и зато измишљате бајке и покушавате да наметнете лаж као истину, вођени идејом „трипут изречена лаж заживи као истина!“

А аутомобил који спомињете је само дио ваше злобе и јада! Нисам га узео без налога. У каквом стању је био говори то да му је отпао точак пред Требињем, а то како сам га возио говори да сам просао без огреботине! И овдје изгледа да је једини проблем не ауто него што сам ја остао жив! Послије свега могу и ја почети озбиљно да сумњам да је мој пут у Требиње требало да буде пут без повратка!

Али, на вашу жалост, није био…

А ПДП је прејак за вас, колико год ви прижељкивали оно о чему пискарате из ваше литерарне секције болесних умова!

Повезане вијести:

ПДП РС