http://pdp.rs.ba/osuda-propagandistichke-emisije-rtrs/

Партија демократског прогреса сматра да је пропагандистичка емисија коју је на Радио телевизији Републике Српске синоћ организовао СНСД најновији показатељ да се ова странка у својој нервози потпуно изгубила и да не преза од најнижих злоупотреба јавних добара за своје интересе.

Додиков страх од тога шта ће се дешавати у будућности је толики да је морао да ангажује полусвијет попут Драгомира Бабића, Душка Вукотића и Јована Митровића, који су најпримитивније нападали ПДП и Савез за промјене, у ударном термину РТ РС, на начин који је срамота за новинарство.

РТРС је још једном показао да је приватна телевизија Милорада Додика, која је спремна не само да свог господара обожава, него и да сатанизује његове противнике и обрушава се на свакога ко му се не свиђа.

Додик је, на жалост, убијеђен да се лоповлук и пљачка властитог народа могу бранити јавном телевизијом и да ће емисијама попут синоћње заплашити своје критичаре.

Међутим, Додик треба да зна да, без обзира на овакве напада, не може избјећи своју одговорност за пљачку која се десила у Републици Српској за вријеме његовог апсолутног владања, као ни за катастрофално економско стање у којем се грађани Републике Српске данас налазе.

И када би разни Бабићи и Хаџимитровићи сваки дан, за ситне услуге, прљаво нападали и вријеђали, ПДП и Савез за промјене ће наставити да инсистирају да Додик одговара за пљачкање Боске, Балкан банке, Бобар банке, Бирча, као и да одговори гдје су његови пријатељи и пословни сарадници Миле Радишић,  Драган Ђурић и Драган Вучетић побјегли са парама народа Републике Српске.

Информативна служба ПДП

Повезане вијести: