http://pdp.rs.ba/odrzana-javna-tribina-srbac/

У присуству великог броја чланова и симпатизера ПДП-а у Пријебљезима синоћ је одржана јавна трибина на којој су представљени кандидати ОО ПДП за одборнике у Скупштини општине Србац. Гости су се упознали са основним политикама и смјерницама дјеловања ПДП Србац које ће у дјело спровести њени будући представници у институцијама локалних власти.

-Имамо најмлађу листу на подручју општине са просјеком од 37 година старости што нам даје за право да мислимо о будућности наше дјеце на овим просторима ,рекао је Мићо Малбашић предсједник ОО ПДП Србац и додао да они који уђу у општински парламент сигурно неће гласати за потрошачки већ искључиво за стабилизациони буџет општине. Он је похвалио програм кандидата Савеза за промјене Ранка Недића који има конкретне смјернице дјеловања и позвао присутне да га подрже 2 октобра.

Др Милан Шврака, народни посланик у парламенту РС, рекао је да су чланови ПДП и ратни војни инвалиди и учесници отаџбинског рата и чланови породица погинулих бораца и да сигурно не стоји теза владајуће коалиције у РС да су они издајници РС. Позвао је присутне да изађу на референдум и дају свој глас за очување Дана Републике Српске.

Носилац листе ПДП Србац за одборнике у СО др Саша Јовичић рекао је да ПДП, како на нивоу РС тако и на локалном нивоу, не даје лажна обећања те да су одборници у СО Србац у протекле 4 године доказали да су остали досљедни оном што су обећали, а тако ће наставити и у наредном мандату. Посебан акценат дао је на закуп пољопривредног земљишта те додао да је потребно вратити обрадиве површине пољопривредницима и створити им услове да живе од свог рада.

ПДП