http://pdp.rs.ba/od-veceras-zoran-talic-najplaceniji-papak-u-srpskoj/

Данашњи избор Зорана Талића за предсједника Скупштине града Бањалуке показује да је он напустио ПДП искључиво из разлога зато што је направио приватни договор са СНСД-ом, који је за циљ имао само његову личну материјалу корист.

Поводом Талићевог преласка на страну СНСД-а, Градски одбор ПДП Бањалука подсјећа јавност да је Талић повјерење на изборима добио тврдећи да је СНСД-ова власт уназадила Бањалуку, да је Игор Радојичић фигура у рукама Милорада Додика, да градом управља грађевинска мафија и да је само једном подржао приједлог СНСД-а када је требало гласати за проширење капацитета затвора у Туњицама.

ПДП никада неће трговати са повјерењем грађана и зато настављамо још снажнију борбу за коначан одлазак режима СНСД-а са власти у Републици Српској. Овим потезом Зоран Талић је постао лице оних струја у нашем друштву за које смо се надали да ће нестати и против којих смо се борили: корупције, криминала, политиканства, политичке корупције и папанлука.

Зоран Талић је прихаватањем фотеље амнестирао све потезе актуелне власти како на нивоу Републике тако и Бања Луке.

Талићевим избором се још једном показало да је политичка сцена у РС у озбиљној моралној и идеолошкој кризи и да је Изборни закон извор значајне корупције, те да се мора мијењати.

Погледајте како се Зоран Талић обраћао људима са којима данас дијели власт.

Повезане вијести:

ПДП РС